Abraham Standaard 
4,5 MeterHuur: € 55
Verzendkosten: € 25
excl. btw.
Grote Abraham Pop  van 4,5 Meter

Binnen 5 Minuten opgezet
Inclusief blower
gratis dag van te voren geleverd
gratis dag erna retour
Heel Weekend voor slechts € 20 extra
Hoge kwaliteit
Mega blikvanger

Persoonlijk Advies?

Bel: 085-002-0026

E-Mail: info@happyrent.eu

Abraham_Huren_Abraham_Verhuur.html
Terug naar Alle modellenAbraham_Huren_Abraham_Verhuur.html
Abraham Huren

Een Abraham Huren bij Happy Rent Verhuur is niet alleen heel makkelijk maar ook heel leuk. Deze Abraham pop van 4,5 Meter zal zeker opvallen en voor veel reacties zorgen. Deze Abraham kunt u zorgeloos huren en wordt verhuurd inclusief veranker materiaal, gebruiksaanwijzing en blower. Als u de abraham wilt huren kunt u de abraham pop gratis de dag van te voren ophalen of laten leveren. Het opzetten van deze grote abraham pop is in slechts 5 minuten gebeurd. 

Abraham Huren en laten bezorgen in heel Nederland
Deze abraham huren kunt u in heel Nederland, Happy Rent Verhuur levert de abraham de dag voor de huur op het door u aangegeven adres, en de abraham pop wordt na de huur weer bij u opgehaald. Een abraham huren was nog nooit zo eenvoudig! 
U kunt deze abraham pop dus zowel huren in Limburg als bijvoorbeeld in Noord-Holland. De verzendkosten zijn slechts € 25!

Abraham Huren en zelf ophalen
U wilt deze abraham huren en de abraham pop zelf ophalen? Dat kan bij een van onze vestigingen in Limburg. Bij het huren van een abraham kunt u de abraham pop ophalen in Swalmen bij Roermond of in Simpelveld bij Heerlen, Limburg. 

Eenvoudig een Abraham Huren
Een abraham huren is bij Happy Rent verhuur heel eenvoudig. U kunt een abraham huren door deze online aan te vragen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Om een abraham te huren kunt u ook contact met onze verhuur afdeling opnemen per E-Mail: info@happyrent.eu of door te bellen naar 0850020026 wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij het huren van een abraham. 

Abraham  Huren, Opzetten en Feestvieren!
onze Abraham pop wordt verhuurd met een duidelijke opzet instructie waarmee u uw opblaasbare abraham pop binnen 1 tot 5 minuten opgezet heeft. Abraham Huren, Opzetten en Feestvieren maar!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.
U dient tevens € 100 borg te betalen die wij binnen 14 dagen terug storen op uw rekening. http://www.happyrent.nl/product/abraham_pop_standaard_4.5_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_pop_standaard_4.5_meterhttp://www.happyrent.nlhttp://www.happyrent.nlhttp://www.happyrent.nlhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_pop_standaard_4.5_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_pop_standaard_4.5_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_pop_standaard_4.5_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_pop_standaard_4.5_meterhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenmailto:info@happyrent.eushapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4shapeimage_5_link_5shapeimage_5_link_6shapeimage_5_link_7shapeimage_5_link_8shapeimage_5_link_9shapeimage_5_link_10shapeimage_5_link_11

“Alles was perfect geregeld”

Reacties van onze klanten:

Monique van Gils uit Wagenberg, Noord-Brabant:

Wij hebben een sara pop en abraham pop bij happy rent gehuurd

en waren daar zeer tevreden over!

alles was perfect geregeld van het brengen tot het halen van de poppen toe.

het was een mooie binnenkomst op ons feest adres.

groeten van  twee sarah's en twee abrahammen!

“Complimenten voor jullie Service”

Karin Wegman uit Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland:

Hierbij een foto van de jarige met jullie abraham. We hebben veel leuke reacties gehad. Complimenten voor jullie service. Deze abraham is heel gemakkelijk op te zetten en ziet er goed uit!

Bel ons gratis met skype:

Volg ons op:

happyrent.eu | Gaasstraat 3A, 6369 VA, Simpelveld | Tel. +31 (0)85 002 0026 | info@happyrent.eu | www.happyrent.nl

Happy Rent Afhaalpunt Roermond | Jules Breukerstraat 9, 6041 BP Roermond

Website: Abraham Huren | Abraham Pop | Abraham Verhuur | Opblaasbare Abraham | Abraham Opblaaspop