Abraham Tiroler 
4 MeterHuur: € 49
Verzendkosten: € 25
excl. btw.
Abraham in Lederhosen

Binnen 5 Minuten opgezet
Inclusief blower
gratis dag van te voren geleverd
gratis dag erna retour
Heel Weekend voor slechts € 20 extra
Hoge kwaliteit
Unieke Abraham Pop
Perfect bij Tiroler of Après Ski Thema

Persoonlijk Advies?

Bel: 085-002-0026

E-Mail: info@happyrent.eu

Abraham Pop Huren

Een Abraham Pop moet vooral heel leuk zijn, en dat is onze unieke abraham pop in lederhosen zeker! Deze abraham pop is exclusief bij Happy Rent te huur en
altijd een mega blikvanger voor iedere jarige. Deze abraham pop kan ook perfect ingezet worden als blikvanger bij een tiroler of après ski feest. Onze Abraham in Lederhosen heeft zelfs al twee keer in München gestaan voor de Oktoberfeesten. Huur nu dus snel deze unieke abraham pop bij Happy Rent Verhuur. 
Deze abraham pop wordt verhuurd inclusief veranker materiaal, gebruiksaanwijzing en blower. Als u de abraham pop wilt huren kunt u de abraham pop gratis de dag van te voren ophalen of laten leveren. Het opzetten van deze grote abraham pop is in slechts 5 minuten gebeurd. 

Abraham Pop laten bezorgen in heel Nederland
Deze abraham pop kunnen wij in heel Nederland bezorgen voor slechts € 25. De abraham pop wordt dan de dag van te voren bij u geleverd en de dag na de huur wordt de abraham pop weer bij u opgehaald. Levering is ook op een ander adres mogelijk. Kortom, u kunt deze abraham pop zonder zorgen huren.
Levering is echt in heel Nederland mogelijk, van Maastricht in Limburg tot aan Leeuwarden in Friesland. 

Abraham Pop zelf ophalen
U wilt deze abraham pop huren en de abraham pop zelf ophalen? Dat kan bij een van onze vestigingen in Limburg. Bij het huren van een abraham pop kunt u de abraham pop ophalen in Swalmen bij Roermond of in Simpelveld bij Heerlen, Limburg. 

Eenvoudig een Abraham Pop Huren
Een abraham pop huren is bij Happy Rent verhuur heel eenvoudig. U kunt de abraham pop gratis online aan vragen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Om een abraham pop te huren kunt u ook contact met onze verhuur afdeling opnemen per E-Mail: info@happyrent.eu of door te bellen naar 0850020026 wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij het huren van een abraham pop. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.
U dient tevens € 100 borg te betalen die wij binnen 14 dagen terug storen op uw rekening. http://www.happyrent.nl/product/abraham_tiroler_4_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_tiroler_4_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_tiroler_4_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_tiroler_4_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_tiroler_4_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_tiroler_4_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_tiroler_4_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_tiroler_4_metermailto:info@happyrent.eushapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6shapeimage_3_link_7shapeimage_3_link_8

Reacties van onze klanten:

“Alles was perfect geregeld”

Monique van Gils uit Wagenberg, Noord-Brabant:

Wij hebben een sara pop en abraham pop bij happy rent gehuurd

en waren daar zeer tevreden over!

alles was perfect geregeld van het brengen tot het halen van de poppen toe.

het was een mooie binnenkomst op ons feest adres.

groeten van  twee sarah's en twee abrahammen!

“Complimenten voor jullie Service”

Karin Wegman uit Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland:

Hierbij een foto van de jarige met jullie abraham. We hebben veel leuke reacties gehad. Complimenten voor jullie service. Deze abraham is heel gemakkelijk op te zetten en ziet er goed uit!

Terug naar Alle modellenAbraham_Huren_Abraham_Verhuur.html

Bel ons gratis met skype:

Volg ons op:

happyrent.eu | Gaasstraat 3A, 6369 VA, Simpelveld | Tel. +31 (0)85 002 0026 | info@happyrent.eu  | www.happyrent.nl

Abraham_Huren_Abraham_Verhuur.html

Happy Rent Afhaalpunt Roermond | Jules Breukerstraat 9, 6041 BP Roermond

Website: Abraham Huren | Abraham Pop | Abraham Verhuur | Opblaasbare Abraham | Abraham Opblaaspop