Abraham Medium 
3,2 MeterHuur: € 33
Verzendkosten: € 25
excl. btw.

Persoonlijk Advies?

Bel: 085-002-0026

E-Mail: info@happyrent.eu

Abraham Verhuur

Voor Abraham Verhuur moet u bij Happy Rent Verhuur zijn. Door onze jarenlange ervaring in abraham verhuur weet u zeker dat u kunt rekenen op professionele service en vooral een mooie abraham pop. Happy Rent Attractie verhuur staat voor abraham verhuur met een glimlach. Onze Abraham medium is een absolute hardloper in de verhuur, hij ziet er super mooi uit en is zeer eenvoudig op te zetten. De abraham wordt verhuurd inclusief veranker materiaal, gebruiksaanwijzing en blower. Bij abraham verhuur van Happy Rent kunt u de abraham gratis de dag van te voren ophalen of laten leveren. De dag na de verhuur mag de abraham pop dan weer retour. 

Abraham Verhuur; laten bezorgen in heel Nederland
Voor Abraham verhuur kunt u in heel Nederland bij Happy Rent Verhuur terecht. Happy Rent verhuur levert de abraham de dag voor de verhuur op het door u aangegeven adres, en de abraham pop wordt na de verhuur weer bij u opgehaald. Abraham verhuur was nog nooit zo makkelijk! 
U kunt voor abraham verhuur dus zowel in Limburg als bijvoorbeeld in Zuid-Holland bij ons terecht. De verzendkosten zijn slechts € 25 in heel Nederland!

Abraham Verhuur; zelf ophalen
U wilt bij abraham verhuur de abraham pop zelf ophalen? Dat kan bij een van onze vestigingen in Limburg. Bij de verhuur van een abraham kunt u de abraham pop ophalen in Swalmen bij Roermond of in Simpelveld bij Heerlen, Limburg. 

Eenvoudige Abraham Verhuur
Abraham verhuur is bij Happy Rent verhuur heel eenvoudig. De abraham kunt u online aan vragen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor abraham verhuur kunt u ook contact met onze verhuur afdeling opnemen per E-Mail: info@happyrent.eu of door te bellen naar 0850020026 wij adviseren u graag over de mogelijkheden van abraham verhuur. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.
U dient tevens € 100 borg te betalen die wij binnen 14 dagen terug storen op uw rekening. http://www.happyrent.nl/product/abraham_pop_medium_3.2_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_pop_medium_3.2_meterhttp://www.happyrent.nlhttp://www.happyrent.nlhttp://www.happyrent.nlhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_pop_medium_3.2_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_pop_medium_3.2_meterhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenmailto:info@happyrent.eushapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6shapeimage_2_link_7shapeimage_2_link_8shapeimage_2_link_9shapeimage_2_link_10shapeimage_2_link_11

“Alles was perfect geregeld”

Reacties van onze klanten:

Monique van Gils uit Wagenberg, Noord-Brabant:

Wij hebben een sara pop en abraham pop bij happy rent gehuurd

en waren daar zeer tevreden over!

alles was perfect geregeld van het brengen tot het halen van de poppen toe.

het was een mooie binnenkomst op ons feest adres.

groeten van  twee sarah's en twee abrahammen!

“Complimenten voor jullie Service”

Karin Wegman uit Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland:

Hierbij een foto van de jarige met jullie abraham. We hebben veel leuke reacties gehad. Complimenten voor jullie service. Deze abraham is heel gemakkelijk op te zetten en ziet er goed uit!

Abraham van 3,2 Meter

Binnen 3 Minuten opgezet
Inclusief blower
gratis dag van te voren geleverd
gratis dag erna retour
Heel Weekend voor slechts € 20 extra
Hoge kwaliteit
Bijna overal te plaatsen
Terug naar Alle modellenAbraham_Huren_Abraham_Verhuur.html

Bel ons gratis met skype:

Volg ons op:

happyrent.eu | Gaasstraat 3A, 6369 VA, Simpelveld | Tel. +31 (0)85 002 0026 | info@happyrent.eu | www.happyrent.nl

Abraham_Huren_Abraham_Verhuur.html

Happy Rent Afhaalpunt Roermond | Jules Breukerstraat 9, 6041 BP Roermond

Website: Abraham Huren | Abraham Pop | Abraham Verhuur | Opblaasbare Abraham | Abraham Opblaaspop