Abraham Skydancer 
3,5 MeterHuur: € 49
Verzendkosten: € 25
excl. btw.

Persoonlijk Advies?

Bel: 085-002-0026

E-Mail: info@happyrent.eu

Opblaasbare Abraham Huren

Een Opblaasbare Abraham huurt u bij Happy Rent Verhuur onze abraham skydancer is super eenvoudig en snel op te zetten tevens is dit type opblaasbare abraham bijna overal te plaatsen. Deze opblaasbare abraham zal zeker opvallen en ziet er prachtig uit. De Opblaasbare abraham wordt verhuurd inclusief blower en gebruikersinstructie. Als u de opblaasbare abraham wilt huren kunt u deze gratis de dag van te voren ophalen of laten bezorgen. 

Uw opblaasbare abraham laten bezorgen
De opblaasbare abraham kunt u in heel Nederland door ons laten bezorgen. Happy Rent levert deze opblaasbare abraham de dag voor de huur op het door u aangegeven adres, en de opblaasbare abraham wordt na de huur weer bij u opgehaald. Een opblaasbare abraham huren was nog nooit zo eenvoudig! 
U kunt deze opblaasbare abraham pop dus zowel huren in Zuid-Holland als bijvoorbeeld in Gelderland. De verzendkosten zijn slechts € 25!

De opblaasbare abraham zelf ophalen
U wilt deze opblaasbare abraham huren en de opblaasbare abraham zelf ophalen? Dat kan bij een van onze vestigingen in Limburg. Bij het huren van een opblaasbare abraham kunt u de opblaasbare abraham ophalen in Swalmen bij Roermond of in Simpelveld bij Heerlen, Limburg. 

Eenvoudig een opblaasbare abraham huren
Een opblaasbare abraham huren is bij Happy Rent verhuur heel eenvoudig. U kunt een opblaasbare abraham huren door deze online aan te vragen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Om een opblaasbare abraham te huren kunt u ook contact met onze verhuur afdeling opnemen per E-Mail: info@happyrent.eu of door te bellen naar 0850020026 wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze opblaasbare abraham 

Opblaasbare Abraham, Opblazen en Feestvieren!
onze opblaasbare abraham wordt verhuurd met een duidelijke opzet instructie waarmee u uw opblaasbare abraham pop binnen 1 tot 5 minuten opgezet heeft. Opblazen en Feestvieren maar!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.
U dient tevens € 100 borg te betalen die wij binnen 14 dagen terug storen op uw rekening. http://www.happyrent.nl/product/abraham_skydancer_3.5_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_skydancer_3.5_meterhttp://www.happyrent.nlhttp://www.happyrent.nlhttp://www.happyrent.nlhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_skydancer_3.5_meterhttp://www.happyrent.nl/product/abraham_skydancer_3.5_meterhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenmailto:info@happyrent.euhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenhttp://www.happyrent.nl/category/abraham_pop_hurenshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6shapeimage_2_link_7shapeimage_2_link_8shapeimage_2_link_9shapeimage_2_link_10shapeimage_2_link_11shapeimage_2_link_12shapeimage_2_link_13

“Echt een aanrader”

Reacties van onze klanten:

Abraham Skydancer 3,5 M

Binnen 1 Minuut opgezet
Inclusief blower
gratis dag van te voren geleverd
gratis dag erna retour
Beweegt in de wind
Heel Weekend voor slechts € 20 extra
Bijna overal te plaatsen

Annemieke Nijhof uit Haastrecht, Zuid-Holland:

Voor de 50-ste verjaardag van de vader van mijn kinderen was ik op zoek naar een opblaasbare Abraham. Nu is deze Abraham geen bierdrinker of klusser, dus het viel niet mee om een leuke pop te vinden. Ik vond bij Happy Rent een hele leuke pop. Het contact met Happy Rent was uitstekend: de mail werd snel beantwoord, de informatie was duidelijk. De pop werd besteld, thuis afgeleverd en weer keurig opgehaald. En de Abraham vond het hartstikke leuk (ontkennen was niet meer mogelijk). Echt een aanrader! Prima service!

“Prima Service”

Video Opblaasbare Abraham

Terug naar Alle modellenAbraham_Huren_Abraham_Verhuur.html

Bel ons gratis met skype:

Volg ons op:

happyrent.eu | Gaasstraat 3A, 6369 VA, Simpelveld | Tel. +31 (0)85 002 0026 | info@happyrent.eu | www.happyrent.nl

Abraham_Huren_Abraham_Verhuur.html

Happy Rent Afhaalpunt Roermond | Jules Breukerstraat 9, 6041 BP Roermond

Website: Abraham Huren | Abraham Pop | Abraham Verhuur | Opblaasbare Abraham | Abraham Opblaaspop